Magyar Falu Program

Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés

 

Gyöngyösoroszi Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés” című pályázati kiírás keretében egy keskeny nyomtávú traktort és tartozékait szerezte be.  Az MFP keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatás. Az elnyert támogatásból megvásárolt eszközökkel lehetőség nyílik az önkormányzati utak téli síkosság mentesítésére, az önkormányzati tulajdonban lévő kertek és termőföldek saját eszközzel történő megművelésére, zöldterületek kaszálására.

 

Projekt megvalósításának tervezett kezdete: 2020.10.01.
Projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2021.09.30.
Projekt teljes elszámolható költsége (Ft): 13 795 290 Ft

Megvalósítási hely: Gyöngyösoroszi, Kossuth L. u. 147.

Kedvezményezett: Gyöngyösoroszi Községi Önkormányzat

 

 

„Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése”

Gyöngyösoroszi Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” című pályázati kiírás keretében a Gyöngyösoroszi Községi Önkormányzat tulajdonában lévő, Gyöngyösoroszi, Jókai Mór utca 3. szám alatt lévő 63 hrsz-ú ingatlanon közterületi játszóteret hozott létre. Az MFP keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatás. Az elnyert támogatásból megvalósított közterületi játszótéren lehetőség nyílik, nem csak az óvodás, hanem a településen élő minden gyermek részére, hogy igénybe vegyék a játszótéri eszközöket. Ezzel az önkormányzat egy eddig hiányzó szolgáltatást biztosít az itt élő gyermekek kikapcsolódásához, a szabadidő friss levegőn történő eltöltéséhez.

 

Projekt megvalósításának tervezett kezdete: 2020.10.01.
Projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2021.09.30.
Projekt teljes elszámolható költsége (Ft): 4 998 814 Ft

Megvalósítási hely: Gyöngyösoroszi, Jókai u. 3.

Kedvezményezett: Gyöngyösoroszi Községi Önkormányzat

 

„Temetői infrastruktúra fejlesztése”

Gyöngyösoroszi Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Temetői infrastruktúra fejlesztése” 2020 című, MFP-FVT/2020 kódszámú pályázati kiírás keretében 4 032 256 Ft támogatást nyert az önkormányzat tulajdonában lévő, Gyöngyösoroszi, 2 helyrajzi számon nyilvántartott temető kerítésének fejlesztésére. Az MFP keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatás. Az elnyert támogatásból 115 m kerítés újult meg a temető azon oldalhatárán, amely a település lakott területével határos. A szomszédos telkekkel határos dróthuzal kerítés lebontása után, azonos vonalra kerülő új, korszerű, esztétikus kerítést helyezett el az önkormányzat.

 

Projekt megvalósításának kezdete: 2020.12.01

Projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2022.05.31.
Projekt teljes elszámolható költsége (Ft): 4 032 256 Ft


Megvalósítási hely: Gyöngyösoroszi, Kossuth Lajos utca Hrsz 2.
Kedvezményezett Gyöngyösoroszi Községi Önkormányzat