Polgármesteri köszöntő

Üdvözlöm Gyöngyösoroszi megújult honlapján !

 

Gyöngyösoroszi hivatalos honlapján keresztül köszöntöm a weboldal látogatóit, olvasóit. Az idelátogatók számára kívánok betekintést nyújtani dióhéjban eme kis Mátra aljai település életébe, mindennapjaiba, ahol születtem, ahol felnőttem, általános iskolába jártam és jelenleg dolgozom. Azt a számomra oly kedves falut, ahol a családommal élek, és az itt élő lakosok szeretete, segítőkészsége és tenni akarása ösztönöz és ad erőt, lendületet a község fejlődéséért vállalt tevékenységem során.

A honlapon „barangolva”megtalálja mind azt a tájékoztatást, információt, szolgáltatást, mely fontos lehet az Ön számára. Segíti mindennapjainak ügyes-bajos dolgaiban. Betekintést nyerhet a község történetébe, jelenébe, az önkormányzat életébe, gazdálkodásába, feladataiba. Képet kaphat a beruházásokról, pályázatok megvalósulásáról, az intézményekről, a település látnivalóiról, a civil szervezetek életéről. A honlap elkalauzolja a törvényi háttér biztosításával a közérdekű adatokhoz is.
 

Kedves Látogató !

Gyöngyösoroszi községnek nemcsak múltja és jelene, de jövőképe, jövője is van. Látogasson el hozzánk, Gyöngyösorosziba,- ne csak a világhálón keresztül,- hanem a valóságban is. Nézze meg nevezetességeinket, vegyen részt rendezvényeinken, élvezze a falusi lakosok vendégszeretetét. Biztosíthatom, hogy Ön is megszereti ezt a kis települést a Mátrában, „ahol a nap összeér a heggyel”. Remélem felkeltettem érdeklődését !
 

Várjuk Gyöngyösorosziban !
 

Vernyihel Lívia
polgármester